Din 2004, Land Atelier s-a specializat in vanzarea de piese si accesorii pentru autovehicule Land Rover si Range Rover.

Incepand cu anul 2017, Land Atelier aduce in portofoliul sau piese si accesorii si pentru alte marci si modele 4x4 cum ar fi Dacia Duster, Ford Ranger, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Kia Sportage, Mercedes-Benz X-Class, Mitsubishi L200, Mitsubishi Pajero, Nissan Navara, Nissan Patrol, Nissan X-Trail, Subaru Forester, Subaru Outback, Suzuki Jimny, Suzuki Samurai, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Rav4, Volkswagen Amarok si altele.

Land Atelier a devenit importator autorizat al producatorilor de componente off road si heavy-duty Pedders, DBA si Xtreme Outback.

Pedders

Pedders este expertul nr. 1 din Australia pentru sisteme de suspensie si joaca un rol important in industria auto de peste 65 de ani. Pentru fiecare sasiu, Pedders dezvolta o solutie integrata de suspensie.
Inca din 1950, Pedders a proiectat si a produs elemente pentru sistemul de suspensie, special gandite pentru conditiile meteo dure din Australia. Ca lider de piata al produselor de calitate proiectate si fabricate in Australia, Pedders comercializeaza piese de schimb printr-o retea de peste 120 de magazine, dealeri si service-uri, desfasurata la nivelul intregului continent australian.

Kiturile pentru vehicule utilitare Pedders Ezi Fit Spring si Shock Absorber au fost proiectate, dezvoltate si fabricate pentru a furniza precizie in controlul masinii, fara a compromite confortul pasagerilor. Gandita ca un ansamblu complet de piese compatibile pentru sistemul de suspensie, kiturile Pedders Ezi Fit Spring si Pedders Shock Absorber sunt adecvate pentru toate conditiile de transport – indiferent ca e vorba de off-road sau pur si simplu de un drum catre serviciu.

Gama TrakRyder a fost testata si validata la masinile unitatilor de interventie de tip ambulanta si politie, dar si in vehiculele folosite in exploatari miniere, trecand cu bine peste cele mai aspre conditii meteo din lume. Peste 60 de ani de experienta fac din Pedders consultantul de incredere de care ai nevoie. TrakRyder livreaza o performanta robusta care te va ajuta sa ajungi la destinatie si apoi sa te intorci de unde ai plecat si asta in timp ce iti pastreaza confortul pe care masinile 4WD moderne il ofera.

Pedders

DBA

Disc Brakes Australia este un producator, designer si distribuitor mondial de discuri de frana. Avand cea mai completa gama de discuri de frana din Australia, DBA este un lider de piata pentru discuri de frana dedicate autoturismelor, vehiculelor 4x4 sau masinilor comerciale.

DBA a reusit sa castige atat respectul clientilor sai cat si al competitorilor. A facut asta cautand mereu sa-si reinventeze produsele, asa incat a ajuns sa acopere o gama de peste 600 de modele de masini produse local sau importate in Australia. DBA a pornit in anii 1970, cand producea un singur tip de disc de frana fabricat intr-un atelier de lucru standard. A demonstrat astfel ca, indiferent de conditii, piesele auto de calitate superioara pot fi fabricate in mod competitiv in Australia.

Discurile de frana DBA sunt fabricate folosind tipul de otel XG150 si sunt tratate special in cursul procesului de productie pentru a crea o rezistenta termica deosebita. Aceste discuri au fost folosite cu succes pe piste de curse din toata lumea. Discurile de frana DBA de inalta performanta au fost folosite in cursul sezonului de curse australian din 2008, incluzand si Formula Ford, Formula 3, V8 si Rally.

DBA

Xtreme Outback

Xtreme Outback produce ambreiaje pentru masini 4x4, SUV si vehicule comerciale. Gama Heavy Duty este un pas inainte pentru cei care cauta un ambreiaj rezistent, de calitate, la un nivel superior echipamentului original, de serie.
Produsele din gama Xtreme Outback Performance reprezinta un upgrade substantial si sunt folosite pentru vehicule care au nevoie de ambreiaje cu performante deosebite.

Xtreme Outback este divizia de ambreiaje de performanta pentru masini 4x4 a Australian Clutch Services, specialistul independent numarul 1 in ambreiaje din Australia. Cu o vechime de peste 25 de ani in fabricarea si comercializarea kiturilor de ambreiaje si componente, Australian Clutch Services sunt Specialistii in Ambreiaje. Masina ta 4WD merita cel mai bun produs si expertiza echipei de suport a Australian Clutch Services.

Xtreme Outback

Toate marcile si modelele sunt listate in filtrul automat de cautare denumit "Cauta piese de schimb" de pe prima pagina a site-ului https://landatelier.ro sau din meniul "Piese", alegand categoria si, ulterior incarcarii paginii categoriei, selectand Modelul din coloana din stanga.