Despre noi

Land Atelier Srl a fost infiintata in primavara anului 2004, avand ca obiect de activitate comertul de piese si accesorii pentru marcile Land Rover si Range Rover.

Mai mult decat un simplu magazin de piese auto, Land Atelier Srl s-a impus pe aceasta piata prin angajamentul fata de clientii pasionati de Land Rover si Range Rover de a pune la dispozitia acestora cele mai potrivite variante de piese si accesorii, in functie de bugetul alocat si de nevoile masinii, insa fara a face rabat de la calitatea produselor.
Astfel, de-a lungul timpului, managerii societatii au incheiat contracte pentru achizitionarea de componente originale si aftermarket de la renumiti furnizori de piese si accesorii pentru Land Rover si Range Rover: Allmakes, Bearmach, Britpart.

Am devenit in scurt timp prima optiune pentru majoritatea proprietarilor de Land Rover si Range Rover in achizitionarea de piese si accesorii. In acelasi timp ne-am marit echipa de vanzari, oferind astfel clientilor nostri rapiditate in procesarea comenzilor, dar si informatii privind alegerea pieselor si a accesoriilor.

In 2014 am extins activitatea deschizand si Service-ul Land Atelier unde efectuam reparatii electronice, electrice si mecanice pentru Land Rover Discovery (3, 4, 5, Sport), Defender (de la 2007), Freelander (2) si pentru Range Rover (Velar, Evoque, L405, Sport si L322).
Cu noul pachet de ultima generatie SDD-TOPIX suntem in masura sa diagnosticam si sa remediem cele mai dificile erori electronice. Prin conexiunea la platforma online Land Rover - Topix primim in permanenta actualizari ale soft-ului de diagnoza, fiind astfel in masura sa gasim solutii de remediere acolo unde alte service-uri nu au reusit.

Incepand cu anul 2017 Land Atelier aduce in portofoliul sau piese si accesorii si pentru alte marci si modele 4x4 cum ar fi Dacia Duster, Ford Ranger, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Kia Sportage, Mercedes-Benz X-Class, Mitsubishi L200, Mitsubishi Pajero, Nissan Navara, Nissan Patrol, Nissan X-Trail, Subaru Forester, Subaru Outback, Suzuki Jimny, Suzuki Samurai, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Rav4, Volkswagen Amarok.
Land Atelier este importator autorizat al producatorilor de componente off road si heavy-duty Pedders, DBA si Xtreme Outback.