Service Land Rover & Range Rover

La Service-ul Auto Land Atelier efectuam reparatii electronice, electrice si mecanice pentru:

Land Rover

Land Rover

Discovery (3, 4, 5, Sport)

Defender (de la 2007)

Freelander (2)

Range Rover

Range Rover

Velar, Evoque, L405, Sport si L322

Jaguar

Jaguar

La service-ul auto Land Atelier efectuam reparatii electronice, electrice si mecanice pentru Land Rover Discovery (3, 4, 5, Sport), Defender (de la 2007), Freelander (2) si pentru Range Rover Velar, Evoque, L405, Sport si L322.

Cu noul pachet de ultima generatie SDD-TOPIX suntem in masura sa diagnosticam si sa remediem cele mai dificile erori electronice. Prin conexiunea la platforma online Land Rover - Topix primim in permanenta actualizari ale soft-ului de diagnoza, fiind astfel in masura sa gasim solutii de remediere acolo unde alte service-uri nu au reusit.

Pentru fiecare Land Rover si Range Rover care soseste in service-ul nostru aplicam principiul englezesc "FRFT" - FIXED RIGHT FIRST TIME.

Stapanim gestionarea timpului de interventie. Miile de ore din spatele fiecarui tehnician reprezinta garantia ca masinile stationeaza in service pentru o perioada de timp scurta si eficienta.

Munca noastra in cifre:

Peste 300 de automobile reparate - Land Rover, Range Rover, Jaguar

Peste 25.000 de piese vandute - Land Rover, Range Rover, Jaguar

10 ani de experienta are in medie un mecanic care lucreaza la noi

Clientii nostri ne recomanda

Jaguar
Jaguar
Jaguar
Jaguar

Contact rapid

Vrei sa stii cat costa?

Vrei sa stii daca avem disponibilitate acum?

Suna la numarul: 0731.896.285 sau completeaza formularul de mai jos si te sunam noi!

Programul nostru de la service este: de la 09:00 - 17:30 de Luni pana Vineri

Solicitarea dumneavoastra

  • Datele completate in formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopul comunicarii cu dvs., in urma solicitarii create prin trimiterea lui. Completarea formularului reprezintă acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de un reprezentant al companiei noastre în vederea comunicîrii. Mai multe detalii legate de protectia datelor cu caracter personal aflati din Politica de Confidentialitate.

    [Afisare]

* Campuri Obligatorii